www.archlinexp.com

Software ARHITECTURĂ 3D

Descărcați program demo - 30 ore gratis www.archlinexp.com

 

ARCHLine.XPź este un sistem complex de proiectare pentru arhitecți, care este eficient chiar și în vizualizarea ideilor arhitecturale complexe. Ca un instrument ușor de utilizat, ARCHLine.XPź asigură o productivitate deosebită în proiectare, de la fazele inițiale de proiectare pe parcursul ciclului de proiectare până la documentarea constucției.
 
Programul facilitează proiectarea la standarde ridicate, corect din punct de vedere tehnic, într-un mod foarte exigent, permite modelarea în 3D, vizualizarea fotorealistică, efectuând acestea din punctul de vedere al arhitectului.ARCHLine.XPź este precis și complex, capabil de crearea planurilor detaliate ale proiectelor de execuție, asigurând posibilitatea listării informațiilor elementelor de construcție în mai multe forme și cu eficiența maximă în procesul de proiectare.
 

 

DOMENII
 
 
 
Proiectare arhitectura 3D  
Vizualizare fotorealistică
 
Imagine cinetică
 
Plasare în sit
 
 
 
 
 
 
Design interior
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urbanism
 
 
 
 
 
Fotogrammetrie
 
Prin fotogrametrie programul ne ajută să transformăm o imagine foto cu perspectivă într-o imagine proporțională de fațadă, apoi după calibrare putem crea prin simplă copiere planul de fațadă al unei clădiri.
 
Pentru această operație avem nevoie doar de imagini foto și căteva dimensiuni de referință.
 
 
 
 
 
Softwares
HOME
WinWatt-RO